+359 885 00 27 63

Новини


На 26.08.2020 г. официално бе пуснат първият етап от Трети метродиаметър на Столичното метро с дължина 8 км и 8 метростанции.

На 26.08.2020 г. официално бе пуснат първият етап от Трети метродиаметър на Столичното метро с дължина 8 км и 8 метростанции. МС 5 “Хаджи Димитър“, МС 6 „Театрална“ и МС 8 "Орлов мост" са проектирани от екипа на инж. Константин Косев и изградени от инженерите и строителите на „Трейс Груп Холд“ АД. Ръководител проект е инж. Петър Костов. Останалите две метростанции МС 17 и  МС 18 „Горна баня“, с ръководител инж. Владислав Петров, са в тестови режим. Трейс построи последните три метростанции в обединения.

Първа копка на градски комплекс „АТАНА“ направи „Трейс Груп Холд“ АД

На официална церемония, състояла се на 11.10.2020 г., пред гости и колеги председателят на УС на „Трейс Груп Холд“ АД Десислава Любенова сподели: „Никога Трейс не е бил по-готов да отдаде своята енергия, воля и професионализъм, за да изгради една сграда такава, каквато заложихме и в името й - градският комплекс „АТАНА“ ще вдъхва стабилност, просперитет, растеж. Какво повече от това можем да си пожелаем, едно ново начало, което да бъде за нас, за нашите клиенти, за нашето общо бъдеще – стабилност, просперитет, растеж.“

Приключи изграждането на шлицови стени на Градски комплекс "Атана"

Приключиха строително-монтажните дейности  по изпълнението на шлицовите стени  на Градски комплекс „АТАНА“ и стартира работа по изпълнението на обединяващата греда, върху всички типове стени, в това число хидроизолация, кофраж, армировка и бетон.