+359 885 00 27 63

За нас


"Трейс Груп Холд" АД концентрира всичко в областта на строителството и свързаните с него дейности. Изпълнява големи обществени проекти в областта на инфраструктурата,  околната среда, благоустройството и хидро-техническото строителство, енергетиката и строителството на сгради.  В пазарния му дял влизат инвестиции, външна търговия и логистика.  

"Трейс Груп Холд" АД е публично дружество от месец декември 2007 година. Член е на Камарата на строителите в България, на Българската браншова камара „Пътища”, на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България и на Българската търговско-промишлена палата.

„Трейс Пропъртис“ се занимава с проекти, които включват строителство на жилищни сгради, търговски имоти, развлекателни и обществени съоръжения.  Дружеството е създадено през 2008 г. и е част от структурата на „Трейс Груп Холд“ АД. Ние имаме силен екип от архитекти, инженери, мениджъри на проекти и строители с над 25 години комбиниран опит в строителната индустрия.

В „Трейс Пропъртис“ се ангажираме да направим процеса на изграждане на вашия мечтан дом или бизнес пространство възможно най-приятен, опростен и безпроблемен. От началото до края, нашият екип от специалисти ще ви даде избор и инструменти за да изберете вашия собствения имот, независимо дали търсите инвестиция, имот за вашия бизнес или  дом за вашето семейство.

Нашата цел - Да бъдем бизнес от новото столетие, дефиниран от качеството на местата, които създава - устойчиви, приветливи, богати на природа места, където хора от различни възрасти и произход да се радват на добро качество на живот. Да  изграждаме качествени домове, генериращи дългосрочна стойност. Ние вярваме, че всеки заслужава дома си, както живее в мечтите му. Целта ни е да направим мечтата постижима.

Нашата визия - фокусирани сме върху  предоставяне на висококачествени домове и места на клиентите ни. Изграждаме градските комплекси с най-доброто майсторство и грижа, от началото до края.

Фокусирани сме върху създаването на споделена визия, комбинация от социална, екологична, икономическа и търговска стойност, която е от полза за всички наши заинтересовани страни.

Създали сме организация, в която да видите как вашия дом оживява. Няма да повярвате колко варианти за дом можете да получите за парите си, докато не дойдете при нас безплатно, в комфортна среда да обсъдим всичко, което ви интересува.

Ще ви преведем през различните процеси в избора на собствен имот, възможности за финансиране, изготвяне на документи и т.н. с уважение към вашето време.

Нашите Стойности

Почтеност

Креативност

Уважение към  хората

Отношение към детайла

Ние знаем, че независимо дали търсите да закупите инвестиционен имот, да закупите дом за себе си или да купите недвижим имот по друга причина, вие печелите парите си, когато купувате. Затова сме готови да ви предложим сделка, която да ви помогне да изградите богатство в бъдеще, уютен дом или да ви спести средства в случай на икономическа криза.

Градски комплекс „АТАНА“

Сигурност. Просперитет. Растеж

Вашият дом . Вашето вдъхновение...

Всички домове в „АТАНА“ са създадени с грижа, опит и неумолимо внимание към детайлите.

Да започнем заедно да пишем историята на градски комплекс „АТАНА“. Сигурни сме, че в сърцето си „АТАНА“ ще пази истории свързани със семейството - нашите и вашите. Да започнем със съзидание, спазени обещания, с доверие и обич.

Има нещо много специално в проектирането и изграждането на домове от нулата. Строителният процес във високото строителство е предизвикателство, независимо дали се изгражда бизнес сграда или жилищен комплекс, изисква се модерен дизайн, пространства и разпределение без компромис, с качество на приемлива цена.

Местоположението на градски комплекс „АТАНА“ е рай за родители и деца- изключително намален трафик, в непосредствена близост до метростанция, възможност за избор на детска градина и училище, търговски зони …

 Радваме се да ви помогнем да направите най- добрата инвестиция, да изберете най-добрия дом за вашето семейство.

Открийте следващия си дом при нас!