+359 885 00 27 63

Първа копка на градски комплекс АТАНА направи „Трейс Груп Холд“ АД


На официална церемония, състояла се на 11.10.2020 г., пред гости и колеги председателят на УС на „Трейс Груп Холд“ АД Десислава Любенова сподели: „Никога Трейс не е бил по-готов да отдаде своята енергия, воля и професионализъм, за да изгради една сграда такава, каквато заложихме и в името й - градският комплекс „АТАНА“ ще вдъхва стабилност, просперитет, растеж. Какво повече от това можем да си пожелаем, едно ново начало, което да бъде за нас, за нашите клиенти, за нашето общо бъдеще – стабилност, просперитет, растеж.“

Спазвайки строителната традиция, церемонията започна с водосвет за здраве и благополучие, отслужен от отец Димитър от Православен храм „Св. Пророк Илия“. Инж. Янко Янчев, управител на „Трейс Пропъртис“ ЕООД, инвеститор на проекта, сподели, че за него това е голям празник, защото заедно с проектантите от „Инжпроект“ и колегите от Трейс са поставили началото на новия работен дом на Трейс, който ще приюти всички служители, работещи в София, и ще съградят един комплекс, съчетаващ  уют, удобство и комуникативност.

Комплексът е с отлична локация, разположен в ъглов имот на кръстовището между бул. “Цветан Лазаров“ и ул. “Обиколна“ в жк “Дружба“, в непосредствена близост до МС „Дружба“, с бърз достъп до бул. „Цариградско шосе“ и летище София.

Градски комплекс „АТАНА“ има застроена площ от 1 372 кв. м. Проектиран е модерно и функционално, включва три жилищни и една офис секция, ресторант, търговски обекти, възможности за спорт и други активности и развлечения. Предимство на комплекс „АТАНА“ са подземните и наземни  гаражи с двупосочна рампа и асансьори за автомобили, паркоместа за ЕПС и за велосипеди.

Своя избор за дом ще направят различни хора по възраст и дух, но всеки ще създаде своето любимо място - пристан за отглеждане на деца, за срещи с приятели, за почивка. Апартаментите са комфортни и просторни с възможности за избор на квадратури и разпределения, така че всеки да изгради своето пространство според мечтите и желанията си.

На партерно ниво в комплекс „АТАНА“ се осигурява достъп до всички функционални зони. Предвидени са самостоятелни входове за зоните с обществено обслужване и жилищните секции. Входовете към жилищната част са обособени  във вътрешния двор на сградата, а тези за офис сградата и зоните за обществено обслужване са изведени директно от тротоарите на прилежащите улици.

От заложените параметри и конфигурации в градски комплекс „АТАНА“ е видно, че желанието на инвеститор, проектанти и строител е да гарантират комфорта, удобството и сигурността на ползвателите.